Afvalgestookte Stoomketels

De informatie in het boek Afvalgestookte Ketels is deels algemeen, voor een deel wordt een willekeurige installatie beschreven.

110,53 incl. BTW 101,40 excl. BTW

Op voorraad

Product code / ISBN: 978-90-78142-89-8 Categorie:

Toon volledige details

Gewicht 1,3 kg
Afmetingen 30 × 21,50 × 3,6 cm

De informatie in het boek Afvalgestookte Ketels is deels algemeen, voor een deel wordt een willekeurige installatie beschreven.

Het eerste hoofdstuk in het boek Afvalgestookte Ketels is speciaal bedoeld voor allen die nog nooit met afvalverwerking en afvalverbranding te maken hebben gehad, kortom puur als inleidend opgezet. De andere hoofdstukken beginnen allemaal met een inleidend gedeelte waarna vervolgens, voor zover mogelijk, overgestapt wordt op de installatie zelf. Ook zijn vele berekeningen en rekenvoorbeelden opgenomen in de daartoe bestemde hoofdstukken. Voor de liefhebbers zijn er ook wat diepgaande rekenvoorbeelden opgenomen. Tevens is er een gedeelte warmteleer met daarin het verbranding diagram van Professor A.J. Terlinde, met een praktische toepassing.

Aangezien er bepaalde wettelijke regels gewijzigd zijn en we opmerkingen van gebruikers gekregen hebben was dit reden om het boek Afvalgestookte Ketels aan te passen. Bij de tweede druk van het boek Afvalgestookte Ketels zijn er een aantal figuren gewijzigd. Op verzoek is er in deze druk een hoofdstuk bedrijfsvoering toegevoegd.

Resultaat en leertraject

Na het lezen van Afvalgestookte Ketels is uw kennis uitgebreid en zijn er diverse resultaten merkbaar. U kunt na het lezen van Afvalgestookte Ketels:

  • Uitleggen welke typen ketels toegepast worden
  • Uitleggen hoe deze ketels zijn opgebouwd
  • Kritische bedrijfstemperaturen aangeven
  • Berekeningen t.a.v. het ketelrendement uitvoeren
  • De juiste bedrijfsvoering bepalen

pdf_groot1Download en lees een voorbeeld hoofdstuk:
Afvalgestookte Stoomketels

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afvalgestookte Stoomketels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.